Mercedes представив новий кросовер з «рекордним» турбомотором (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mercedes представив новий кросовер з «рекордним» турбомотором (фото)

Технології&Авто
4427
Компанія Mercedes-Benz розсекретила кросовери GLA «сорок п’ятого» AMG-сімейства. Модель отримала «рекордний» 2,0-літровий турбомотор лінійки M 139 – найпотужніший чотирициліндровий двигун у світі.
Крім того, версії AMG GLA 45 і GLA 45 S отримали аеродинамічний обвіс, підвіску, що переналаштовується, і особливе оформлення салону.
Кросовер Mercedes-AMG GLA 45 оснастять рядним 387-сильним (480 Нм) двигуном 2.0, знайомим по сімейству A 45/CLA 45. Для версії GLA 45 S віддачу силового агрегата буде збільшено до 421 кінської сили і 500 Нм. З місця до 100 кілометрів на годину звичайний “сорок п’ятий” розганяється за 4,4 секунди, а S-виконання – за 4,3 секунди. Максимальна швидкість досягає 270 кілометрів на годину.
Mercedes представив новий кросовер з «рекордним» турбомотором (фото)
Зовні топ-версію Mercedes-AMG GLA 45 можна відрізнити від менш продуктивної «тридцять п’ятої» модифікації за бамперами, здвоєними патрубками вихлопної системи, більш потужним заднім антикрилом, оформленням дифузора, дизайном колісних дисків розмірністю до 21 дюйма і потужнішими гальмами з опціональним червоними супортами.
Mercedes представив новий кросовер з «рекордним» турбомотором (фото)
У салоні різниця між моделями AMG зводиться до можливостей персоналізації інтер’єру і наявності у «сорок п’ятих» GLA системи запису телеметрії AMG Track Pace.
Одночасно з прем’єрою Mercedes-AMG GLA 45 виробник розширив гаму звичайних версій сімейством GLA 250 – такі кросовери будуть випускатися з переднім або повним приводом і отримають 224-сильний дволітровий двигун, знайомий по лінійці A 250 і CLA 250.
Mercedes представив новий кросовер з «рекордним» турбомотором (фото)
Публічна прем’єра Mercedes-AMG GLA 45 відбудеться на Женевському автосалоні. Там же покажуть представлений тиждень тому Mercedes-AMG GLE 63 Coupe.
Європейські продажі «заряджених» кросоверів почнуться в другому півріччі. Ціни поки не оголошені.
За матеріалами:
motor.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас