За рік валютної лібералізації ПриватБанк оформив 8190 е-лімітів на переказ коштів за кордон (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За рік валютної лібералізації ПриватБанк оформив 8190 е-лімітів на переказ коштів за кордон (інфографіка)

Особисті фінанси
616
За рік дії нових правил валютного контролю в Україні оформлено 12 048 е-лімітів на переказ коштів за кордон, з яких майже 68% – через ПриватБанк.
Про це повідомляє пресслужба банку.
“Кожен третій е-ліміт на вивезення валюти українці отримують для купівлі цінних паперів провідних світових компаній. Для розміщення коштів на закордонному особистому рахунку в 2019 році видано 62% е-лімітів, ще приблизно 1,5% – на страхування життя за кордоном”, – ідеться в повідомленні.
За рік валютної лібералізації ПриватБанк оформив 8190 е-лімітів на переказ коштів за кордон (інфографіка)

Як купити валюту онлайн 🧐

“Щоб інвестувати в закордонні активи через ПриватБанк, достатньо оформити заявку онлайн у Приват24. ПриватБанк допоможе отримати е-ліміти безкоштовно, крім того, банк забезпечує підтримку клієнтам на всіх етапах оформлення та відправки платежу”, – зазначає пресслужба банку.

Довідка Finance.ua:

  • Українці отримали право інвестувати в цінні папери на світових ринках, розміщувати кошти на рахунках будь-яких банків світу, в 10 разів підвищено ліміт на переказ за кордон інвалюти без відкриття рахунку з 15 тис. грн на рік до 150 тис. грн, з’явилась можливість онлайн-купівлі валюти.
  • 12 грудня 2019 року стало відомо, що Нацбанк підвищив е-ліміт для інвестицій фізосіб за кордон до 100 тис. євро на рік.
🎬 Дізнавайтеся першими про валютні коливання на YouTube-каналі Finance.ua
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас