У Києві встановили рекорд з кількості евакуйованих за день автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві встановили рекорд з кількості евакуйованих за день автомобілів

Технології&Авто
3588
У столиці встановили рекорд за кількістю евакуйованих автомобілів за добу. Як розповів сайту “Сегодня” начальник інспекції з паркування, заступник директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Дмитро Рахматуллін, 19 лютого цього року з київських вулиць Евакуатори відвезли 141 автомобіль порушників правил паркування.
За словами Рахматулліна, це абсолютний рекорд за кількістю евакуації за добу. І щойно відкриється ще один штрафмайданчик в центральній частині Києва, то обсяги евакуації збільшаться в 2-3 рази.
“Раніше з вулиць столиці ми прибирали по 120-130 автомобілів порушників. Ми постійно нарощуємо обсяги. Для того, щоб навести лад на дорогах столиці”, – говорить начальник паркувальної інспекції Києва.
Він також додав, що найближчим часом планується поповнення штату паркувальних інспекторів, як і збільшення кількості евакуаторів на столичних вулицях.
Сьогодні оформити повернення евакуйованого автомобіля і штраф можна на: вул. Володимирській, 15; Народного Ополчення, 9; в Центрі надання адміністративних послуг на Дніпровській набережній, 19б.
Крім цього, скоро в Києві планують відкрити ще чотири “єдині вікна”, де можна буде оформити документи на видачу авто.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас