Facebook платитиме користувачам за розпізнавання їхніх голосів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook платитиме користувачам за розпізнавання їхніх голосів

Технології&Авто
950
Компанія Facebook оголосила, що вона платитиме гроші деяким користувачам за голосові записи, які будуть використовуватися для поліпшення технології розпізнавання мовлення. Компанія пішла на цей крок після того, як була викрита (як і Amazon, Apple, Google і Microsoft) в прослуховуванні і розшифровці голосових записів для поліпшення систем розпізнавання мовлення без інформування клієнтів про це.
Facebook дозволить користувачам робити голосові записи в рамках нової програми під назвою Pronunciations, доступної в додатку для дослідження ринку Viewpoints. Якщо користувач підходить для участі в програмі, Facebook повідомить, що він зможе записати фразу «Hey Portal», за якою слідує ім’я одного зі списку друзів. Це можна зробити з іменами до 10 друзів, і при цьому доведеться записувати кожну фразу двічі.
Оплата за подібні записи буде не дуже високою. За один набір записів користувач отримає 200 балів в додатку Viewpoints. Однак перевести в готівку їх не вийде доти, поки користувач не набере 1000 балів. І тільки після досягнення цього порогу можна запросити виплату в сумі $5 через PayPal. Проте, Facebook стверджує, що користувачам може бути запропонована можливість зробити до 5 наборів записів, тому потенційно можна сподіватися на збір 1000 балів і отримання виплати в сумі $5.
Facebook повідомляє, що голосові записи, які надають користувачі, які не будуть пов’язані з їхніми профілями в соціальній мережі. Крім того, компанія не ділиться активністю користувача в додатку Viewpoints на Facebook або інших належних їй сервісах без дозволу.
Програма Pronunciations буде доступна користувачам з США, яким виповнилося 18 років і які мають понад 75 друзів на Facebook. Компанія заявляє, що програма буде поширюватися повільно, тому вона не буде доступна відразу всім користувачам. Існуючим користувачам Viewpoints потрібно додатково оновити додаток, щоб у ньому з’явився доступ до програми Pronunciations.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас