Переможцем тендеру на будівництво мосту в Запоріжжі стала турецька Onur Taahhut — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Переможцем тендеру на будівництво мосту в Запоріжжі стала турецька Onur Taahhut

Фондовий ринок
647
Переможцем тендерної процедури на будівництво мосту в Запоріжжі стала турецька компанія Onur Taahhut Tasimacilik İnsaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Sirketi (Анкара) з пропозицією 11,918 млрд грн.
Як наголошується в повідомленні пресслужби Державного агентства автомобільних доріг України (“Укравтодор”), очікувана вартість закупівлі на початку проведення тендеру становила 12,340 млрд грн.
“Цей тендер є ще одним свідченням змін у дорожній галузі – на торги вийшли великі компанії, в тому числі міжнародні, які мають винятковий досвід будівництва складних інфраструктурних об’єктів. Висока конкуренція сприяє розвитку ринку. Ми сподіваємося, що цей проєкт покладе початок новій якості робіт по всій країні”, – цитує пресслужба голову “Укравтодору” Олександра Кубракова.
Агентство зазначає, що, згідно з проєктом будівництва, міст являє собою магістраль довжиною 9,1 тис. м, яка пов’язує правобережну частину міста з центральною Лівобережною частиною і основною Північною промисловою зоною через обидва рукави р. Дніпро і о. Хортиця. Магістраль складається з шести транспортних розв’язок, у складі яких 27 штучних споруд, у тому числі два позакласні мости з окремими спорудами під кожен напрямок руху.
За інформацією “Укравтодору”, Onur Taahhut заснована в 1991 році, виконує будівництво автодоріг, мостів, примикань, споруд і роботи з реконструкції доріг. Компанія успішно реалізувала важливі проєкти в Хорватії, Україні, Тунісі, Молдові, Омані, Екваторіальній Гвінеї та Туркменістані. Має досвід виконання будівельно-монтажних робіт на об’єктах інфраструктури по всій Україні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас