Перша регіональна конференція всеукраїнського конкурсу «Моя кар’єра в Україні» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Перша регіональна конференція всеукраїнського конкурсу «Моя кар’єра в Україні»

Особисті фінанси
218
Київ, 20 лютого, – CSR Ukraine, експертна організація Центр «Розвиток КСВ» та Career Hub у партнерстві з Першим Українським Міжнародним Банком (ПУМБ), Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури, молоді та спорту України провели першу регіональну конференцію Всеукраїнського конкурсу «Моя кар’єра в Україні» для учнів 10-х класів загальноосвітніх навчальних закладів України.
«Моя кар’єра в Україні» – всеукраїнський проєкт, що надає можливості для самореалізації молоді в Україні, надихає на професійний розвиток та створює платформу для передачі досвіду успішних людей молодому поколінню.
У 2020 році було отримано близько 1000 есе від десятикласників про свою майбутню професію. Автори 360 кращих робіт стануть учасниками 6 регіональних зустрічей, а 60 найактивніших буде запрошено на Всеукраїнську конференцію до м. Київ, де десятикласники зустрінуться із відомими людьми та обговорять свої майбутні професії.
На першій регіональній конференції «Моя кар’єра в Україні» 60 авторів найкращих есе з Київської, Чернігівської, Житомирської, Вінницької та Черкаської області зустрілися з топами національних компаній та отримали від них поради, як стати успішними в Україні.
Марина Саприкіна, керівниця Центру «Розвиток КСВ», зазначила: «П’ятий рік поспіль проєкт «Моя кар’єра в Україні» надає можливість десятикласникам висловити свої погляди на професійне майбутнє та зустрітися із провідними керівниками/цями компаній. Це шанс отримати реальний досвід для втілення кар’єрних планів у життя».
У ТОП-5 професій цього року увійшли: лікар/ка, журналіст/ка, вчитель/ка, програміст/ка та юрист/ка.
В панельній дискусії «Лайфхаки від топів: Як побудувати успішну кар’єру» десятикласники отримали рекомендації від топ-спікерів, які допоможуть у виборі та побудові кар’єри.
Ігор Падалка, керівник київського регіонального центру «ПУМБ» порадив навчитись використовувати виклики: «Не бійтеся викликів! Чимало людей змінюють місце роботи, коли стикаються з першими складнощами. Не біжіть від труднощів, а долайте їх. Тоді ви станете сильніше!».
Наталія Богута, редакторка відділу «Фінанси» журналу «Гроші» наголосила на важливості мобільності: «Треба пам’ятати, що завжди можна змінити свій кар’єрний шлях. Немає нічого страшного, якщо після вступу до ВНЗ, кар’єрні пріоритети зміняться. Світ змінюється, професії тим паче. Тож не варто боятися змін, краще йти поруч із ними».
Ігор Кацитадзе, лікар, працює в компанії «UNICEF» акцентував увагу на мотивації: «Вірити в свої сили, слідувати своїм мріям та оцінювати тренди, і, звичайно, вчити іноземні мови».
Вікторія Зосим, CEO та діджиталізаторка у TezTour Україна, сo-founder маркетинг агентства DVZN порадила бути вірними своїм переконанням: «Кар’єрний ріст – це одночасно і робота, і гра, тому важливо, щоб грати було цікаво, інакше сама робота буде в тягар. Не зраджуйте собі та своїм принципам, і пам’ятайте: «не програв, доки не здався».
Під час конференції учасники взяли участь у грі «Банк Майбутнього», завдяки якій познайомились з трендами майбутнього.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас