Податківці вилучили техніки з київського інтернет-магазину на 1,6 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податківці вилучили техніки з київського інтернет-магазину на 1,6 млн грн

Фондовий ринок
1861
Співробітники податкової міліції зупинили реалізацію незаконно ввезених в Україну мобільних телефонів та іншої техніки, яка продавалася через один зі столичних інтернет-магазинів.
Повідомляє прес-центр Державної фіскальної служби.
“В рамках проведення операцій “Щит”, “Мережа” і розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 190 і ч. 3 ст. 358 КК України було встановлено киянина, зареєстрованого як фізична особа-підприємець, який здійснював реалізацію продукції невідомого походження під виглядом відомих торгових марок через один з інтернет-магазинів”, – йдеться на сайті ДФС.
Зазначений товар ввезли в Україну без митного контролю. А сам фігурант з початку 2019 року перебуває в стані припинення підприємницької діяльності, податкову звітність не подає, не має найманих працівників і зареєстрований РРО (касовий апарат).
Правоохоронці провели обшуки в розташованих у Києві приміщеннях, якими користувався фігурант справи. В результаті з незаконного обігу вилучено партію брендової техніки. За попередніми підрахунками, сума конфіскованого товару сягає 1,6 млн грн.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас