До програми "Доступні кредити 5-7-9%" приєдналися 3 приватні банки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До програми "Доступні кредити 5-7-9%" приєдналися 3 приватні банки

Кредит&Депозит
2079
Рада Фонду розвитку підприємництва, яка адмініструє програму “Доступні кредити 5-7-9%”, ухвалила рішення задовольнити заявки АТ АКБ “Львів”, АТ “Кредобанк” та АТ “ПУМБ”.
Про це повідомляє пресслужба Мінфіну.
“Незабаром клієнти нових установ-партнерів зможуть скористатися умовами програми”, – заявив директор Офісу адміністрування проєктів міжнародного фінансового співробітництва Міністерства фінансів Руслан Гашев.
Зараз скористатися програмою дешевого кредитування можна, звернувшись в 7 банків: Ощадбанк, Приватбанк, “Укргазбанк”, “Укрексімбанк”, Банк “Львів”, “Кредобанк” і “ПУМБ”.

Довідка Finance.ua

  • Президент Володимир Зеленський підписав закон № 2589, який передбачає виділення 2 млрд гривень для урядової програми доступних кредитів для малого та середнього бізнесу.
  • Передбачається: видача кредитів у розмірі до 1,5 млн грн строком на 5 років під 5% річних, якщо передбачається виручка до 25 млн грн і створюються мінімум два робочі місця;
  • під 7% річних – для бізнесу з виручкою до 25 млн грн, який не створює нових робочих місць (але з можливістю знизити її на 0,5 процентного пункту за кожного нового працівника);
  • під 9% річних – для працюючого бізнесу з виручкою 25-50 млн грн;
    сам учасник повинен інвестувати 20% власних коштів від усіх витрат.
До речі, портал Finance.ua проаналізував кредитні пропозиції більшості українських банків. Найкращі ми відібрали в спеціальному сервісі.

Порівняти і підібрати кредит можна тут 💰

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас