Презентовано смартфон на Windows 10 з підтримкою Android (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Презентовано смартфон на Windows 10 з підтримкою Android (фото)

Технології&Авто
952
Компанія Emperion підтвердила розробку смартфона Nebulus, який використовує архітектуру ARM, при цьому пристрій працює під управлінням операційної системи Windows 10 on ARM.
Головним недоліком смартфона є неможливість здійснювати по ньому дзвінки в звичайній мережі. При цьому ключовою перевагою пристрою стане можливість запускати додатки Android без перемикання між операційними системами.
Пристрій побудований на базі розігнаної однокристальної системи Snapdragon 845, при цьому використовується власний програмний інтерфейс виробника.
Презентовано смартфон на Windows 10 з підтримкою Android (фото)
Emperion заявила, що “Microsoft зіграла дуже важливу роль в тому, щоб допомогти створити цей пристрій”.
Emperion планує продавати смартфон через свій веб-сайт і зараз веде переговори з оператором стільникового зв’язку у Великобританії.
Презентовано смартфон на Windows 10 з підтримкою Android (фото)
Також компанія планує продавати пристрій в США. Emperion Nebulus зможе перемикатися в режим робочого столу через USB-C або по бездротовому каналу, використовуючи для цього монітор.
Розробники обіцяють підтримку десктопних додатків для Windows, додатків з Магазину Microsoft, а також підтримку додатків та ігор для операційної системи Android.
Поки що інші характеристики пристрою не повідомляються, але відомо, що користувачі зможуть встановити карту пам’яті ємністю до 2 ТБ. Що стосується дзвінків, то виробник пропонує використовувати для цього месенджери, оскільки пристрій оснащений підтримкою LTE.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас