Готель "Дніпро" в Києві виставлять на аукціон за $10 млн (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Готель "Дніпро" в Києві виставлять на аукціон за $10 млн (фото)

Фондовий ринок
542
Фонд державного майна України навесні цього виставить на аукціон готель “Дніпро” в центрі Києва за стартовою ціною $10 млн.
“Для того, щоб його фінальна вартість зросла в рази, нещодавно призначено нового директора – Еліну Сапожкову”, – зазначає Фонд.
На думку Сапожкової, яка раніше мала досвід відкриття, розвитку та управління готелями міжнародних мереж Rezidor Hotel Group, IHG, Hilton Hotels & Resorts, Hyatt, основною цінністю готелю “Дніпро” є його центральне розташування на Європейській площі і види з номерів.
ФДМ уточнює, що всього в відомстві 23 об’єкти великої приватизації, з яких завершити процедури приватизації в цьому році планується по п’яти.
Готель "Дніпро" в Києві виставлять на аукціон за $10 млн (фото)
Готель Днипро
Як повідомлялося, президент Володимир Зеленський раніше схвалив передачу готелю “Дніпро” від Державного управління справами Фонду держмайна для приватизації.
Виручка чотиризіркового готелю “Дніпро” в 2018 році зросла на 11,1% – до 58,69 млн грн, а чистий прибуток – на 13,8%, до 0,13 млн грн. У 13-поверховому готелі 186 номерів, по 2 ресторани і бари, 4 банкетні зали і 2 конференц-зали.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас