СЕТАМ запускає послугу з доставки майна по всій країні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СЕТАМ запускає послугу з доставки майна по всій країні

Казна та Політика
465
Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції України на своєму електронному майданчику OpenMarket запускає послугу з доставки майна по всій країні.
Подати заявку на доставку можна на майданчику OpenMarket.
«Купити майно на майданчику OpenMarket стало ще простіше. Тепер ви можете забрати придбаний на аукціоні автомобіль у найближчому до вас обласному центрі, а через кілька тижнів зможете замовити доставку й іншого рухомого майна. Комфорт наших покупців є пріоритетом. Є пропозиції чи зауваження до роботи сервісу – пишіть нам на service@setam.net.ua або форум», – повідомив в.о. гендиректора ДП «СЕТАМ» Микола Писанчин.
Щоб замовити доставку, потрібно перемогти в аукціоні, повністю розрахуватися за виграний лот, отримати рахунок на e-mail та оплатити його і забрати майно зі складу ДП «СЕТАМ» у вашому обласному центрі.
OpenMarket (Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) – це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет з використанням технології Blockchain. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас