Kia Sorento 2020: представлено кросовер нового покоління (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Kia Sorento 2020: представлено кросовер нового покоління (фото)

Технології&Авто
2922
Напередодні початку Женевського автосалону, який стартує 3 березня, південнокорейський автогігант опублікував офіційні зображення популярного кросовера четвертого покоління – KiaSorento 2020. Виробник не став розкривати всіх деталей автомобіля.
Детальні технічні характеристики будуть розкриті під час повноцінної прем’єри в Женеві, пише Сьогодні.
Хоч Kia запевняє, що четвертий Sorento побудований на новій платформі, поперечне розташування двигуна і головний передній привід збережені. Якщо порівнювати з попередньою моделлю, то колісна база стала більшою, а звіси, навпаки, зменшені. Подовжений на 30 мм капот надає масивності і впевненості позашляховику.
Kia Sorento 2020: представлено кросовер нового покоління (фото)
Sorento оснастили цифровими приладами, які виведені на РК-дисплей діагоналлю 12,3 дюйма, а дисплей для медіасистеми – 10 дюймів. Також автомобіль позбувся традиційного селектора автоматичної коробки передач – тепер його замінює “шайба”, як у дорогих і престижних кросоверах.
Kia Sorento 2020: представлено кросовер нового покоління (фото)
З оснащення очікуються електромеханічний “ручник”, підігрів керма, вентиляція сидінь і багатий комплекс електронних помічників. Збережеться можливість встановлення третього ряду сидінь. Також автовиробник обіцяє високоякісні матеріали оздоблення.
Kia Sorento 2020: представлено кросовер нового покоління (фото)
Інформація про силові агрегати поки що неофіційна. Очікується 2,5-літровий атмосферник, бензиновий 1,6-літровий турбомотор і турбодизель 2,2 л. На вибір буде доступна механічна 5-ступінчаста трансмісія, 6-ступінчастий “автомат” з гідротрансформатором, а дизельні моделі отримають 8-ступінчастий “робот” з подвійним зчепленням. Привід – передній або повний. Пізніше з’являться гібридні версії, причому пікова потужність силової установки виявиться на рівні 300 сил. Повну інформацію дізнаємося на початку березня.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас