У Раді допрацюють проект Кабміну щодо Трудового кодексу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Раді допрацюють проект Кабміну щодо Трудового кодексу

Казна та Політика
361
У Верховній Раді України допрацюють законопроект Кабінету міністрів №2708 щодо Трудового кодексу. Про це повідомляє інформаційне управління апарату ВР.
Зазначено, що робоча група комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів 13 лютого провела заключне засідання з обговорення проекту Трудового кодексу та законопроектів про працю.
“Відбулося заключне засідання робочої групи з обговорення положень проектів Трудового кодексу України №2410, Кодексу України про працю №2410-1, проектів законів про працю №2708, №2708-1, №2708-2”, – йдеться в повідомленні.
Так, на засіданні комітету 7 лютого нардепи вирішили створити робочу підгрупу з розробки доопрацьованого законопроекту на загальній структурі й положеннях проекту закону про працю №2708. Головою зазначеної робочої групи обрано Миколу Бабенка.
“Співробітниками секретаріату комітету сформовано порівняльну таблицю, до якої увійшли всі пропозиції, які надійшли до комітету законопроекту про працю, а також ті, які були озвучені учасниками проведених робочих груп. Ця порівняльна таблиця буде передана малій робочій підгрупі, яка вже наступного тижня почне свою роботу над постатейною обробкою нового доопрацьованого законопроекту”, – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас