Банк Альянс прийняв учать в обговоренні державної програми "Доступні кредити 5-7-9%" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк Альянс прийняв учать в обговоренні державної програми "Доступні кредити 5-7-9%"

Особисті фінанси
18
Розширити доступність програми кредитів 5-7-9% через вітчизняні банки – означає повністю використати потенціал ініціативи Президента України. Такою має бути формула активного росту МСБ та середнього класу України.
6 лютого 2020 року, за ініціативи Асоціації українських банків, відбулася зустріч керівництва вітчизняних банків з керівниками державних установ, які забезпечують надання доступних кредитів – ДУ «Офіс адміністрування проєктів міжнародного фінансового співробітництва».
Під час активної дискусії були обговорені питання необхідності залучення до роботи програми банків, що спеціалізуються на роботі з МСБ; надання фінансової державної підтримки суб‘єктам мікропідприємництва та малого підприємництва України, а також визначено подальші кроки, що прискорять процес акредитації частини вітчизняних банків для участі в урядовій програмі 5-7-9%.
До обговорення також був запрошений в.о. Виконавчого директора Фонду розвитку підприємництва Олександр Воронович. Зустріч пройшла в рамках обговорення потенціалу державної програми «Доступні кредити 5-7-9%», яка, нагадаємо, була ініційована Президентом України, як інструмент збільшення робочих місць через механізм кредитування вітчизняними банками українських підприємців.
«Наша мета – забезпечення якомога ширшого та якісного впровадження державної програми «Доступні кредити 5-7-9». Кожна людина, яка має підприємницький хист та бажання розвивати свій бізнес, повинна отримати можливість скористатися нею із максимальною зручністю, використовуючи весь асортимент послуг та програм, які надаються сьогодні всіма представниками банківського сектору для МСБ. Переконаний, що ініціатива Президента України «Доступні кредити 5-7-9%» може і повинна дати потужний поштовх для розвитку підприємництва, і як наслідок – сформувати заможний середній клас в Україні», – додав Президент АУБ Андрій Дубас.
Зазначимо, що тема програми доступних кредитів є надзвичайно актуальною для малого та мікропідприємництва і саме тому, Банк Альянс одним з перших подає заявку на участь у державній програмі «Доступні кредити 5-7-9%», щоб наші клієнти вже у найближчий час змогли скористатися можливістю розвитку свого бізнесу. Адже ми є частиною команди наших клієнтів.
Банк Альянс прийняв учать в обговоренні державної програми "Доступні кредити 5-7-9%"
За матеріалами:
Альянс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас