Держгеонадр в лютому виставить на електронні аукціони 12 нафтогазових ділянок - Гончарук — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держгеонадр в лютому виставить на електронні аукціони 12 нафтогазових ділянок - Гончарук

Казна та Політика
103
Державна служба геології та надр у лютому виставить на електронні аукціони спеціальні дозволи на користування 12 нафтогазовими ділянками, повідомив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.
“У лютому вже стартують 12 аукціонів за ділянками через електронні торги. Важливо! Ми продаємо не самі родовища, а тільки дозволи на користування надрами”, – написав він у своєму Telegram-каналі в четвер.
Прем’єр, який зараз перебуває з візитом на опішнянському нафтогазоконденсатному родовищі (Полтавська обл.), на одній зі свердловин державного “Укргазвидобування”, зазначив, що наразі уряд працює над збільшенням вітчизняного газовидобування.
“На центральному рівні ми вже спростили дозвільні процедури, впровадили електронні аукціони і розробили комплекс важливих законодавчих змін для пожвавлення українського газовидобутку”, – написав Гончарук, додавши, що держава буде більш ефективно розпоряджатися надрами, “без “смотрящих” і груп впливу”.
Він також додав, що наразі триває процес підготовки до підписання дев’яти угод про розподіл продукції, конкурси за якими відбулися минулого року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас