Серійний кросовер Hyundai 45 EV вперше помітили на тестах (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Серійний кросовер Hyundai 45 EV вперше помітили на тестах (фото)

Технології&Авто
1184
В Інтернеті показали фотографії серійного електричного кросовера Hyundai 45, який помічений під час дорожніх тестів у сильно закамуфльованому вигляді. Його продажі почнуться в 2021 році.
Hyundai Concept 45 був вперше показаний в 2019 році на автосалоні у Франкфурті. Це був концептуальний електричний хетчбек з ретро-дизайном.
Судячи зі шпигунських фотографій, серійний Hyundai 45 отримає більш традиційний дизайн кузова. Втім, через сильний камуфляж важко щось конкретне сказати про його дизайн. Але можна припустити, що серійний Hyundai 45 буде кросовером, а не хетчбеком, як його концепт.
Ця новинка повинна оснащуватися електромотором і літій-іонною батареєю. Який у неї буде запас ходу – не відомо. Зате ми знаємо, що це буде повнопривідна машина.
У шпигунських фотографіях салон зовсім не видно. Концепт мав мінімалістичний дизайн салону і різноманітні високотехнологічні нововведення. На жаль, обертові крісла, які були у концепту, навряд чи потраплять в серійну версію.
Серійний кросовер Hyundai 45 EV вперше помітили на тестах (фото)
У продажу Hyundai 45 повинен з’явитися наступного року. Це означає, що його офіційна прем’єра може відбутися вже в кінці нинішнього року.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас