Bentley анонсував новий надрозкішний кабріолет за $2 мільйони (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bentley анонсував новий надрозкішний кабріолет за $2 мільйони (відео)

Технології&Авто
1012
Компанія Bentley опублікувала перший тизер нової ексклюзивної моделі з відкритим верхом, яка буде випущена гранично малим тиражем для найбільш статусних клієнтів британської марки.
Автомобіль вартістю близько 2 млн доларів отримає назву Bacalar – на честь популярного туристичного центру в Мексиці, знаменитого своїм однойменним озером, пише Autonews. Кабріолет буде розроблений фахівцями придворного ательє Mulliner, яке створить власний автомобіль з унікальним кузовом вперше з 2002 року.
В обробці інтер’єру інноваційні та рідкісні матеріали. В салоні з’являться елементи з реліктової різнолистної тополі з вкрапленнями міді. За попередніми даними, Bacalar буде являти собою великий автомобіль з кузовом типу баркетта. Новинка отримає кілька стилістичних рішень шестиметрового електричного концепт-кара Bentley EXP 100 GT, який був випущений влітку нинішнього року на честь 100-річного ювілею британської марки.
Bentley Bacalar оснастять шестилітровим мотором W12 з двома турбінами, який, наприклад, на нових Flying Spur і Continental GT видає 635 к. с. і 900 Н·м крутного моменту. Трансмісія – восьмиступінчастий «робот» з двома зчепленнями. Передбачається, що кабріолет вийде легшим і швидшим від нового «Конті», який здатний набирати першу “сотню” за 3,7 секунди.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас