Apple працює над бюджетною версією AirPods – DigiTimes — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple працює над бюджетною версією AirPods – DigiTimes

Технології&Авто
1593
Компанія Apple розробляє нову бюджетну версію бездротових навушників. Вона буде називатися «AirPod Pro Lite». Про це повідомляє видання DigiTimes з посиланням на джерела в Тайвані.
Судячи з назви, Apple може працювати над полегшеною версією AirPods Pro. Висловлюються також припущення, що під ім’ям «AirPod Pro Lite» можуть ховатися звичайні навушники AirPods третього покоління.
У AppleInsider підкреслюють, що ймовірність роботи Apple над бюджетною версією AirPods Pro невелика, проте компанія може розробляти «молодшу» версію AirPods Pro, позбавлену функцій шумозаглушення і адаптивного еквалайзера.
За інформацією DigiTimes, Apple також перерозподіляє замовлення на збірку на користь виробничих потужностей, розташованих на території Тайваню. Таким чином Apple диверсифікує ризики, пов’язані зі спалахом китайського коронавірусу на материковій частині Китаю.
DigiTimes також зазначає, що очікується оновлення планшетів iPad, «розумних» наручних годинників Apple Watch і комп’ютерів серії iMac. Деякі з підготовлюваних продуктів побачать світло в найближчі місяці, інші – навесні нинішнього року.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас