Даруй свято разом з Юнекс Банком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Даруй свято разом з Юнекс Банком

Особисті фінанси
65
Кешбек до Дня святого Валентина замовляли?
Всім, всім, всім – хто готує сюрприз своїй половинці, хто хоче привітати маму з татом або просто вибрати подарунок собі, коханому. Даруйте свято разом з новими категоріями кешбеку від Юнекс Банку!
Ловіть хвилю любовного кешбеку, адже до Дня святого Валентина можна скупитися дійсно вигідно. Отримуйте величезний кешбек на придбання одягу та взуття, мобільного телефону, побутової техніки, електроніки, ювелірних прикрас та оплати готелів у романтичній подорожі, що гарантують сплеск по-справжньому теплих та неперевершених емоцій.
Юнекс Банк започатковує щомісячний вибір категорії бонусів за якою здійснюватиметься щомісячна виплата кешбеку. На замітку! Оберіть категорію покупок, за які бажаєте отримувати винагороду, просто заповнивши форму.
З 12 лютого по 30 квітня 2020 року розраховуйтеся кредитною карткою «UNEX CARD» на суму від 300 грн як за рахунок кредитних, так і власних коштів та отримуйте кешбек:
  • 3% від суми оплати в аптеках
  • 10% від суми оплати в магазинах одягу, взуття
  • 5% від суми оплати в магазинах електроніки
  • 25% від суми вартості оплати послуг готелів
  • 20% від суми оплати в ювелірних магазинах
    Не чекайте відповідного моменту, вже зараз приєднуйтесь до самої любовної акції 2020 року «Даруй свято» і купуйте подарунки для Нього або для Неї з величезним кешбеком! Ваша половинка вже замовила подарунок, а Ви? Активуйте необхідну Вам категорію кешбеку, заповнивши форму і вже сьогодні вперед за подарунками!
    Офіційні правила акції «Даруй свято».
    У вас ще немає кредитної картки від Юнекс Банку? Замовляйте онлайн або оформлюйте безпосередньо у відділеннях та точках продажу банку.
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас