Ярославський підтвердив готовність побудувати від 100 до 300 км доріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ярославський підтвердив готовність побудувати від 100 до 300 км доріг

Казна та Політика
1546
Власник і президент групи DCH Олександр Ярославський підтвердив готовність зайнятися дорожнім будівництвом і оцінив потенційний обсяг робіт для компанії. Про це бізнесмен заявив у коментарях журналістам під час стратегічної зустрічі “Зшити Україну: безпека, будівництво, фінансування” за участю Президента України Володимира Зеленського та уряду.
Бізнесмен розповів, що на сьогоднішній день DCH перебуває на етапі організаційних питань, а в самій групі буде створено профільний підрозділ, який буде залучати партнерів, які мають необхідну технічну базу і мають відповідний серйозний досвід.
“Наша компанія готова побудувати від 100 до 300 км дорожнього покриття. DCH вже знайшла надійного будівельного партнера. Це відома на ринку компанія. Разом готові освоювати новий напрямок”, – заявив Ярославський.
За словами бізнесмена, будівельні роботи розпочнуться після того, як надійде необхідне фінансування.
“За підсумком сьогоднішньої наради, сподіваюся, що все те, що буде сказано – державними органами буде зроблено. Якщо зібралися “зшивати країну” – треба зшивати. Головне, щоб “ниток “ вистачило”, – додав Ярославський.
Нагадаємо, група DCH Олександра Ярославського за кілька років інвестувала в розвиток Харківської області понад $1 млрд.
Як писало РБК-Україна, в грудні 2019 року проєктна команда групи DCH українського бізнесмена Олександра Ярославського почала виконання відповідних робіт з підготовки до будівництва нового міжнародного аеропорту “Дніпро”.
Під час презентації планів роботи “Укравтодору” Ярославський заявив, що будівництво нового аеропорту в Дніпрі перебуває на етапі проєктно-кошторисної документації, проте процес здачі об’єкта може затягнутися через зрив державного тендеру з вибору проєктувальника на злітно-посадкову смугу.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас