WhatsApp припиняє працювати на мільйонах гаджетів у всьому світі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

WhatsApp припиняє працювати на мільйонах гаджетів у всьому світі

Фондовий ринок
4528
Месенджер WhatsApp припинить працювати на мільйонах смартфонів по всьому світу в 2020 році, оскільки завершує підтримку функціонування в старих iPhone і в телефонах із застарілою операційною системою (ОС) Android, а також в гаджетах з ОС Windows Mobile.
WhatsApp перестане працювати в телефонах з Windows Mobile з січня 2020 року, на Android 2.3.7 і iPhone iOS 8 — з лютого, передає Хвиля з посиланням на Daily Mail.
Компанія, що належить Facebook, заявила, що зосереджує зусилля на “мобільних платформах, які використовує переважна більшість людей”. Після 1 лютого 2020 року також буде не можна створювати нові акаунти користувачам з Android 2.3.7 і старше, а також iOS 7 і старше.
Крім того, у клієнтів з усіма перерахованими операційними системами в будь-який час можуть перестати працювати деякі функції додатку, оскільки WhatsApp більше не займається розробкою оновлень для цих операційних систем.
Вже з 1 лютого 2021 використовувати цей месенджер на смартфонах, що працюють під управлінням Android 4.0.3 і iOS 9, а також в будь-яких старих моделях, буде неможливо.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас