Укрпошта пропонує оформлювати листи онлайн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрпошта пропонує оформлювати листи онлайн

Особисті фінанси
2625
Укрпошта пропонує оформляти прості та рекомендовані листи через «особистий кабінет» на офіційному сайті компанії. Дана послуга з квітня минулого року вже була доступна для партнерів, що працюють з Укрпоштою через API.
Про це повідомляє пресслужба компанії.
«Ця послуга буде актуальною для тих громадян чи установ, які постійно відправляють багато листів. Оформлення через «особистий кабінет» – це економія часу: вдома чи в офісі оформити потрібну кількість ярликів, що значно прискорить прийому листів у відділенні. До того ж, це більш швидка обробка листів на сортуванні. Адже часто є помилки при написанні індексу від руки. Зараз він завантажується автоматично із довідника адрес, що усуває цю проблему. Крім того, прискорюється сортування листів, бо віддруковані адреса та індекс легко читаються, і не потрібно витрачати час на розшифрування різних почерків. Ще за потреби можна завантажувати дані, формувати звіти, реєстри та відстежити трекінг рекомендованих листів», – відзначила директор департаменту розвитку бізнесу із корпоративними клієнтами Укрпошти Ганна Колесова.
Яка інформація зберігається в «особистому кабінеті»:
  • уся необхідна інформація про користувача, його адреса, контактна інформація.
При оформленні відправлень через особистий кабінет користувач отримує знижку на кожне відправлення: 5% для фізичних осіб та 10% для юридичних осіб.
В особистому кабінеті можна:
  • оформлювати та відстежувати відправлення по Україні (Укрпошта Стандарт, Укрпошта Експрес, Укрпошта SmartBox) і за кордон;
  • формувати супровідні документи (підготовка та друк) з унікальним штрихкодовим ідентифікатором (ШКІ);
  • формувати реєстри згрупованих відправлень (списки форми 103А).
Читайте важливі новини та поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас