Мінекономіки пропонує пакет антикризових заходів для економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінекономіки пропонує пакет антикризових заходів для економіки

Казна та Політика
434
Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства пропонує пакет антикризових заходів для економіки, зокрема розширене фінансування програм у розмірі 20 млрд грн, повідомив голова відомства Тимофій Милованов за підсумками звіту в парламентському комітеті з питань економрозвитку.
“Ми запропонували пакет антикризових заходів. Головна пропозиція – розглянути можливість розширення фінансування програм і напрямків у розмірі 20 млрд грн, зокрема на стимулювання напрямків транспортної інфраструктури, програми фінансової підтримки, секторальні програми виробництва, розвиток оборонно-промислового комплексу”, – написав він у Facebook у п’ятницю.
Міністерство створює координаційний центр з питань промисловості за участю галузевих об’єднань, окремих великих підприємств та аналітичних центрів. Він повинен напрацювати можливі програми підтримки галузі, зазначив міністр.
“У промисловості ми входимо у фазу зростання циклу. Вже в січні з’явилися ознаки відновлення металургії”, – зазначив Милованов.
Серед головних викликів для промисловості він назвав застаріле обладнання, переорієнтацію ринків збуту і впровадження податку на вуглецеві викиди в ЄС.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас