Cadillac представив новий позашляховик (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Cadillac представив новий позашляховик (фото)

Технології&Авто
2191
Компанія Cadillac представила позашляховик Escalade нового покоління на спеціальному заході в Лос-Анджелесі. Продажі автомобіля на місцевому ринку стартують цього літа. Ціни на новинку будуть названі пізніше. Збірку машини налагодять на заводі в Арлінгтоні (штат Техас).
Позашляховик п’ятого покоління побудували на новій платформі. У порівнянні з попередником Escalade виріс в розмірах. Так, довжина машини становить 5382 мм, ширина — 2059 мм, а висота – 1948 міліметрів. Розмір колісної бази дорівнює 3071 міліметр.
Cadillac представив новий позашляховик (фото)
Що стосується зовнішності, то автомобіль отримав зміни в стилі нового XT6. У позашляховика з’явилася нова масивна решітка радіатора, вузькі світлодіодні фари, безліч хромованих елементів, 22-дюймові колісні диски і вертикальні блоки денних ходових вогнів. У салоні встановлений вигнутий OLED-дисплей діагоналлю понад 38 дюймів.
У пресслужбі бренду розповіли, що щільність пікселів нового дисплея в два рази перевищує показник телевізорів з роздільною здатністю 4K. Замість звичного важеля АКП у позашляховика з’явився електронний джойстик-селектор на центральному тунелі.
Позашляховик укомплектували просунутою системою кругового огляду Surround Vision, а також системою нічного бачення, яка за допомогою інфрачервоної камери виявляє об’єкти, тварин і пішоходів і виводить зображення дороги попереду автомобіля на екран панелі приладів. Для задніх пасажирів пропонуються два 12,6-дюймові сенсорні дисплеї як опція. Топові версії Escalade комплектуються аудіосистемою AKG Studio Reference з 36 динаміками.
Cadillac представив новий позашляховик (фото)
Позашляховик оснащується тризонною системою клімат-контролю, панорамним люком і салонним дзеркалом, зображення на яке передається зі спеціальної камери. Об’єм багажного відділення у новинки становить 722 літри. При складених задніх сидіннях цей показник зростає до 3089 літрів.
Новинку оснастили вдосконаленою системою напівавтоматичного управління Super Cruise. Вона працює на основі фронтального радара Lidar і комплексу камер, що забезпечують круговий огляд.
Крім того, орієнтуватися в просторі допомагає GPS-навігатор і картографічний сервіс. Електроніка контролює кермове управління, акселератор і гальмівну систему, коли автомобіль пересувається по магістралі. Також система може автоматично змінювати смугу руху, наприклад, для обгону автомобіля.
Cadillac представив новий позашляховик (фото)
Позашляховик нового покоління комплектується 6,2-літровим бензиновим двигуном потужністю 426 кінських сил. Мотор працює спільно з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Плюс до всього Escalade вперше можна придбати з 3,0-літровим турбодизельним двигуном, що розвиває 281 к.с. і 623 Нм крутного моменту.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас