У Mercedes-Benz S-Class залишиться тільки один варіант кузова (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Mercedes-Benz S-Class залишиться тільки один варіант кузова (фото)

Технології&Авто
17531
Mercedes-Benz S-Class нового покоління, який з’явиться в кінці 2021 року або на початку 2022 року, матиме тільки один варіант кузова – седан, повідомляє Autocar з посиланням на слова Ола Калленіуса, глави концерну Daimler.
Зараз автолюбителям Mercedes-Benz S-Class пропонують в трьох варіантах кузова – купе, кабріолет і седан. Однак, компанія Mercedes-Benz планує знизити витрати і в найближчі три роки заощадити 2,3 млрд. доларів. Цього вони розраховують добитися шляхом звільнення 10 000 робітників і відмови від моделей, які мало продаються.
Тому у S-Class нового покоління буде тільки один тип кузова – седан. Його побудують на модернізованій платформі Modular Rear-wheel-drive Architecture (MRA). Він отримає систему автономного водіння 3-го рівня і систему автоматичного паркування без участі водія.
У Mercedes-Benz S-Class залишиться тільки один варіант кузова (фото)
Mercedes-Benz S-Class
До лінійки двигунів увійдуть шестициліндровий 2,9-літровий рядний турбодизель і шестициліндровий 3,0-літровий рядний бензиновий двигун з турбонаддувом. Обидва вони будуть доступні з гібридною технологією, що підключається. Топова версія отримає 4,0 л бензиновий мотор V8 з турбонаддувом від Mercedes-AMG. Покупцям також запропонують версію з двигуном V12.
У Mercedes-Benz S-Class залишиться тільки один варіант кузова (фото)
Mercedes-Benz S-Class
Новий седан Mercedes-Benz S-Class в продажу з’явиться або наприкінці 2021 року або на початку 2022 року. Його вартість поки ще не озвучено.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас