У Skoda Citigo може не бути нового покоління (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Skoda Citigo може не бути нового покоління (фото)

Технології&Авто
1183
Рішення про випуск нового покоління Skoda Citigo, яке повинно бути з електричною силовою установкою, ще не прийнято, повідомляє Autocar. Можливо, у цієї моделі взагалі не буде нового покоління.
Торік Skoda пообіцяла до 2023 року розробити і випустити на ринок 30 нових та оновлених моделей. Серед них 10 новинок будуть електромобілями, але нове покоління Citigo не вказувалося.
Раніше Крістіан Штрубе, член Ради директорів Skoda, відповідальний за технічний розвиток цієї компанії, говорив, що в майбутньому Citigo може стати електрокаром.
У Skoda Citigo може не бути нового покоління (фото)
Skoda Citigo
Але майбутнє цієї моделі – під загрозою. Річ у тім, що Citigo своїм хорошим продажам зобов’язаний доступній ціні. Якщо ж він перейде на електричну силову установку, то його ціна збільшиться приблизно в 2 рази, а це обов’язково негативно позначиться на продажах. Ця модель має бути доступною за ціною, інакше немає сенсу її випускати.
У Skoda Citigo може не бути нового покоління (фото)
Skoda Citigo
Рішення про подальшу долю Citigo ще не прийнято. Глава компанії Skoda Бернхард Майєр вважає, що допоможуть знизити вартість урядові субсидії на електрокари. Однак, уряди різних країн останнім часом все більш неохоче дають такі пільги.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас