Альфа-Банк Україна і SmartTender.biz почали співпрацю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна і SmartTender.biz почали співпрацю

Особисті фінанси
51
Альфа-Банк Україна спільно з SmartTender.biz запустив дві програми: видача банківських гарантій для учасників аукціонів і контрактне фінансування для переможців аукціонів. Завдяки їм кожен постачальник товарів і послуг має можливість отримати банківську гарантію і/або контрактне (факторингове) фінансування від банку.
Банківська гарантія – один із способів забезпечення виконання зобов’язань, при якому банк видає на прохання підрядника (постачальника) на користь замовника (покупця) письмове зобов’язання сплатити грошову суму при наданні останнім вимоги про її сплату.
Видача банківської гарантії можлива на суму до 7 500 000 гривень без забезпечення або до 300 000 000 гривень із забезпеченням терміном до 36 місяців або відповідно до терміну виконання зобов’язань за контрактом/договором.
Контрактне фінансування являє собою один із елементів розповсюдженої на сьогодні системи контрактних відносин – договорів між замовником (дебітором) і підрядником (постачальником). Це фінансова операція, у якій клієнт переуступає дебіторську заборгованість банку з метою отримання більшої частини платежу (до 80% від вартості поставлених товарів/наданих робіт чи послуг).
Переуступка дебіторської заборгованості замовника можлива на термін до 90 календарних днів, на суму до 1 000 000 гривень для юридичних осіб і до 500 000 гривень для фізичних осіб-підприємців.
Щоб скористатися програмою «Контрактне фінансування» і/або замовити банківську гарантію, достатньо відправити запит в Альфа-Банк Україна з особистого кабінету на електронному майданчику SmartTender.biz, після чого дочекатися дзвінка від оператора для уточнення деяких питань, підготувати і відправити в банк запитувані документи.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас