Поліцейський отримав 10 тисяч грн за незаконну видачу водійських прав - ДБР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поліцейський отримав 10 тисяч грн за незаконну видачу водійських прав - ДБР

Казна та Політика
725
Слідчі ДБР затримали правоохоронця під час одержання неправомірної вигоди за сприяння у виготовленні водійських посвідчень без проходження курсів та складання екзаменаційного тестування.
Про це повідомили в пресслужбі Державного бюро розслідувань.
“Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, затримали інспектора батальйону супроводу ГУ Нацполіції у Київській області під час одержання неправомірної вигоди (ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України)”, – йдеться у повідомленні.
За попередньою інформацією, поліцейський отримав 10 тисяч гривень за сприяння у виготовленні водійських посвідчень без проходження курсів та складання екзаменаційного тестування. За даними слідства, першу частину хабара в розмірі 4 тисячі гривень інспектору перевели на картку. При отриманні решти “винагороди” – 6 тисяч гривень готівкою – правоохоронець був затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.
Наразі тривають першочергові слідчі дії та вирішується питання про обрання стосовно посадової особи запобіжного заходу.
У разі доведення вини, затриманому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас