Подарунки за онлайн розрахунки в UKRSIB Online — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Подарунки за онлайн розрахунки в UKRSIB Online

Особисті фінанси
33
UKRSIBBANK BNP Paribas Group успішно розвиває та вдосконалює платформу UKRSIB online та враховує побажання її користувачів, постійно заохочуючи до використання нових можливостей інтернет-банкінгу.
Клієнти UKRSIBBANK сплачують усі комунальні послуги в інтернет банкінгу UKRSIB online без жодних комісій та в один клік з будь-якого місця, де є доступ до інтернету. Користувачі UKRSIB online також активно поповнюють рахунки мобільного телефону, перераховують кошти з картки на картку, здійснюють операції з онлайн купівлі чи продажу валюти в UKRSIB online.
Ці прості дії є важливою складовою росту економіки. Таким чином банк збільшує обсяг безготівкових розрахунків, розвиває cashless культуру безготівкового обігу коштів та нагороджує активних користувачів UKRSIB online, які завдяки цим простим діям стали учасниками акцій.
Так, за результатами проведених UKRSIBBANK акцій у 2019 році користувачі UKRSIB online, які виконали умови, стали учасниками розіграшу 12 мобільних телефонів, річної компенсації оплати комунальних послуг для 100 переможців. Також банк виплатив кешбеки за поповнення мобільного рахунку, оплату комунальних послуг, а також здійснив розіграш коштів за грошові перекази та обмін валют в акційний період.
Зазначимо, що за 2 роки з дня запуску більш ніж 1 млн клієнтів UKRSIBBANK BNP Paribas Group стали користувачами оновленої онлайн платформи інтернет-банкінгу UKRSIB online.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас