Forward Bank – найкращий банк по кредитним карткам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Forward Bank – найкращий банк по кредитним карткам

Особисті фінанси
33
Forward Bank визнано найкращим банком по кредитним карткам за версією рейтингового видання «ТОП-100. Рейтинги найбільших» спільно з бізнес-медіа бюро Ekonomika+.
В бізнес-медіа бюро зазначили, що медіахаб щодня відстежує найменші коливання ринку, щоб забезпечувати українців актуальними даними і формувати думку, якій довіряють тисячі підприємців та інвесторів. Формуючи рейтинги, формуючи здорову конкуренцію, Ekonomika+ створює нові можливості і шляхи для позитивних змін в бізнесі.
“Сьогодні жоден роздрібний банк не може існувати без Фінтех і колаборації з IT, фінансовими і технологічними компаніями. Крім того Національний банк не дає нам розслаблятися і нудьгувати – кожен квартал ми бачимо важливі зміни, тому залишатися на гребені хвилі сьогодні дуже непросто, але ми впораємося “, – прокоментував Андрій Кисельов, Голова Правління Forward Bank.
Нагадуємо, що у вересні 2019 року Forward Bank презентував своїм клієнтам оновлену лінійку платіжних карток КОКО КАРД. Кредитна КОКО КАРД – зручна у користуванні та має багато переваг, серед яких безкоштовне обслуговування, кредитний ліміт по картці до 200 000 грн, пільговий період користування коштами до 90 днів, 12% на залишок власних коштів на картці, безконтактні оплати карткою, зняття готівки та переказ коштів в Forward online без комісії, кеш бек за безготівкові операції до 20%.
За матеріалами:
Форвард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас