Депозитний портфель фізичних осіб АТ "Банк Альянс" у гривні перевищив 1 млрд гривень. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депозитний портфель фізичних осіб АТ "Банк Альянс" у гривні перевищив 1 млрд гривень.

Особисті фінанси
30
АТ «Банк Альянс» відзначає новий рекорд. Станом на 1 січня 2020 року депозитний портфель (строкові вклади та кошти на вимогу) фізичних осіб у гривні перевищив 1 млрд гривень. Приріст роздрібного депозитного портфеля АТ «Банк Альянс» за 2019 рік склав 394,27 млн гривень, у відсотковому відношенні портфель збільшився на 57,4%.
Широка продуктова лінійка депозитних продуктів дає можливість реалізувати будь-які побажання наших клієнтів – від депозиту з щомісячною капіталізацією відсотків, до депозиту з яким ви зможете вільно користуватися та знімати кошти у будь-який час.
Щоб відкрити депозит не обов’язково звертатись до відділення банку. Понад 30% нових депозитів наші клієнти відкривають у мобільному додатку Alliance Online.
«Ми зосередилися на тому, щоб максимально спростити процедуру відкриття депозиту – тепер це справді просто. Існуючі клієнти можуть все оформити прямо в мобільному додатку Alliance Online. Для нових клієнтів процедура відкриття першого депозиту у відділенні банку займе близько 20 хвилин. Одна з найзручніших функцій – можливість відкриття депозиту з нульовим залишком тобто не обов’язково вносити гроші в день відкриття депозиту, а поповнити можливо тоді, коли буде зручно», – Віктор Кулик, директор з розвитку роздрібного бізнесу АТ «Банк Альянс».
За грудень приріст депозитного портфеля у гривневому еквіваленті склав +100 млн гривень, а сукупні активи АТ «Банк Альянс» станом на 1 січня 2020 року склали 3,453 млрд гривень.
За матеріалами:
Альянс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас