UKRSIBBANK — Банк для світу, що змінюється — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UKRSIBBANK — Банк для світу, що змінюється

Особисті фінанси
101
Цього року UKRSIBBANK BNP Paribas Group святкує 30 років успішного розвитку та росту разом з клієнтами.
СЬОГОДНІ МИ БАНК ДЛЯ СВІТУ, ЩО ЗМІНЮЄТЬСЯ
Уявіть, свідком скількох неймовірних змін та поворотів ми стали, скільки досвіду отримали. Початок роботи банку фактично збіг із започаткування фінансової системи України. Щоб стати банком для майбутнього, ми постійно трансформувалися: від відділення в обласному центрі — до участі в одній з найбільших фінансових Груп — BNP Paribas, від регіонального банку — до лідера національної економіки.
Весь цей час ключовим гаслом банку були різні слогани. Але від самого початку банк ставив у пріоритет своїх партнерів — кожного клієнта — «Розуміємо всіх цінуємо кожного». Із приєднанням банку до Групи BNP Paribas ключовим повідомленням UKRSIBBANK стало «Зірки до Ваших послуг» — так банк підкреслив, що краща команда готова надати українським клієнтам провідний європейський сервіс. Адже BNP Paribas й наразі є однією з найбільших європейських фінансових Груп, представлених в Україні. Вже з часом банк адаптував слоган під ключовий девіз BNP Paribas і до кінця 2019 року UKRSIBBANK відомий як «Банк позитивних змін».
Починаючи з цього року, банк повністю переходить на айдентику Групи. Відтепер UKRSIBBANK — Банк для світу, що змінюється. Це гасло, яке об’єднує BNP Paribas у різних країнах світу.
ЩО ОЗНАЧАЄ БУТИ БАНКОМ ДЛЯ СВІТУ, ЩО ЗМІНЮЄТЬСЯ?!
Бути банком для світу, що змінюється, — це постійно адаптуватися до нових реалій, та навіть більше — бути на крок попереду. Передбачати зміни та перетворювати їх на можливості для наших клієнтів і суспільства. Залучення інновацій та стійкий розвиток — це те, що дозволяє банку адаптуватися під нові потреби ринку, пропонувати клієнтам нові технологічні рішення та інтегруватись у зміни сучасного світу. Сьогодні UKRSIBBANK як частина BNP Paribas має амбітну політику корпоративної соціальної відповідальності та прагне до позитивного впливу на суспільство та навколишнє середовище. Ще у 2017 році Група вирішила промотувати важливість соціальних та екологічних аспектів на всіх етапах операційних рішень.
У першу чергу ми підтримуємо аспекти, на які можемо впливати завдяки координації доступності наших продуктів та послуг, партнерським програмам, діям відповідального роботодавця, прозорій закупівельній політиці, програмам корпоративно-соціальної відповідальності, а головне — залучення нашої команди до проактивної позиції — Engagement. Банк як і група має чотири основні пріоритети — перехід на відновлювані джерела енергії, залучення молоді, нові форми підприємництва та локальна присутність.
Так, фінансуючи та обслуговуючи великі і малі компанії, підприємців, клієнтів, банк сприяє розвитку економіки. Щодня банк працює з клієнтами і підтримує їх у реалізації малих і масштабних проектів, які формують та змінюють їх життя. Банк постійно вдосконалює клієнтський досвід і розробляє послуги та рішення, що відповідають потребам клієнтів світу, що постійно змінюється.
UKRSIBBANK вдячний усім своїм партнерам: промисловим лідерам, інноваційним ІТ компаніям, підприємцям, кожному клієнту, який щодня розраховується картками банку, або використовує переваги інтернет-банкінгу чи безконтактних платежів. Адже саме завдяки їх довірі банк успішно працює на ринку, та визнаний лідером низкою українських та міжнародних експертів.
Напередодні свого 30-річчя UKRSIBBANK зібрав 12 історій своїх клієнтів. Це історії про сміливих особистостей, які живуть у світі, що постійно змінюється. Усі ці історії наповнені змінами: викликами та досягненнями. UKRSIBBANK радий та гордий бути частиною цих історій. Як банк для тих, хто змінюється. Як банк для світу, що змінюється.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас