Перші смарт-годинники OPPO отримають датчик ЕКГ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перші смарт-годинники OPPO отримають датчик ЕКГ

Фондовий ринок
2799
OPPO SmartWatch розробляє технологію підтримки електрокардіограми (ЕКГ). Повідомляється, що “розумні” годинники пропонують моніторинг ЕКГ, аналогічний Apple Watch. На конференції Inno Day 2019 в Шеньчжені минулого місяця компанія OPPO оголосила про свої плани щодо випуску “розумних” годинників, інтелектуальних бездротових навушників і обладнання 5G”.
Китайський консультант повідомив на Weibo, що “розумні” годинники OPPO матимуть функцію ECG. Він також згадав, що “розумний” годинник матиме квадратний дизайн.
Перші смарт-годинники OPPO отримають датчик ЕКГ
OPPO, безумовно, не буде першою компанією, яка представить “розумні” годинники з функцією ЕКГ. Торік на ринку з’явилися різні гаджети з аналогічною функціональністю. Тенденція почалася з годинників Apple Watch Series 4, які мали функцію ЕКГ. Вона була активована на ринках в минулому році. Apple Watch Series 5, Amazfit Verge 2 і Samsung Galaxy Active 2 також є трьома популярними моделями “розумних” годинників з підтримкою ЕКГ. При цьому OPPO за допомогою своїх “розумних” годинників може розширити ринок і зробити ЕКГ доступним для нових клієнтів.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас