Уряд виділив реформаторам 800 млн гривень на зарплати в 2020 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд виділив реформаторам 800 млн гривень на зарплати в 2020 році

Казна та Політика
585
Уряд на засіданні 29 січня виділив понад 800 млн гривень на зарплати тим, хто впроваджує реформи держуправління в міністерствах.
Про це повідомляє пресслужба Міністерства фінансів.
“Задля оплати праці фахівців з питань реформ Уряд затвердив порядок передачі частини бюджетних призначень, передбачених за програмою «Підтримка реалізації комплексної реформи державного управління» (КПКВК 0421060), органам державної влади, що залучені до проведення цієї реформи”, – ідеться в повідомленні.
На цю програму в держбюджеті на поточний рік вже передбачені видатки загальним обсягом 1,06 млрд грн.

Картки для тих, хто багато витрачає 💳

Секретаріат Кабінету Міністрів України надав інформацію щодо фактично зайнятих посад фахівців та їх чисельності на майбутнє з урахуванням запланованих конкурсів станом на перше число кожного місяця поточного року.
З метою повноцінного фінансового забезпечення у 2020 році впровадження комплексної реформи державного управління, та недопущення виникнення заборгованості із заробітної плати розпорядженням КМУ передбачено передати частину бюджетних призначень органам державної влади, залученим до проведення реформи, обсягом 818 млн грн.

Довідка Finance.ua:

  • Середня номінальна заробітна плата штатного працівника підприємств, установ та організацій України в грудні 2019 року склала 12 264 грн.
  • Раніше була оприлюднена інфографіка зарплат міністрів за грудень. Лідером за найвищою зарплатою став міністр закордонних справ Вадим Пристайко, який отримав 234 тисячі гривень. Міністру юстиції Денису Малюсьці видали 226 тисяч гривень, а міністр соцполітики Юлія Соколовська отримала 217 тис. грн.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Отримати гроші до зарплати

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас