Власники смартфонів Xiaomi скаржаться на швидку втрату заряду після оновлення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власники смартфонів Xiaomi скаржаться на швидку втрату заряду після оновлення

Фондовий ринок
6983
Користувачі повідомляють, що батарея Xiaomi Mi 9T розряджається занадто швидко після останньої ревізії оновлення MIUI 11 з Android 10. Постраждалі користувачі обмінюються рішеннями, але вони працюють тільки на певних пристроях.
У вас є Xiaomi Mi 9T і ви виявили, що батарея розряджається занадто швидко? Багато користувачів повідомляють про таку саму проблему після оновлення MIUI 11 / Android 10. Користувач пояснює: “У мене було близько 9-10 годин автономії, коли я вперше взяв смартфон у червні 2019 року. Тепер у мене є лише 6-7 годин, якщо мені пощастить”.
І додамо, що після оновлення “головним винуватцем” надмірного споживання є система Android, згідно зі статистикою батареї. Інший користувач додає: “Система Android використовує понад 30% акумулятора після оновлення Android 10 на Mi 9T”. Проблеми з акумулятором також були помічені під час оновлення Android 9 на Xiaomi.
Тому деякі люди рекомендують очищати кеш, відключати автоматичний запуск додатків або просто перезавантажувати свої смартфони. Бажано також відключити оптимізацію MIUI в налаштуваннях розробника.
Також можна спробувати виконати скидання до заводських налаштувань для відновлення нормальної автономії. Однак ці маніпуляції, очевидно, не працюють для всіх. Очікується, що Xiaomi швидко викладе виправлення в Інтернеті, щоб покласти край цьому ненормальному споживанню батареї.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас