Український стартап може визначити, в якому місці вигідніше відкрити бізнес — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український стартап може визначити, в якому місці вигідніше відкрити бізнес

Фондовий ринок
995
Стартап GeoDesign.Info, який увійшов до трійки лідерів конкурсу Українського фонду стартапів, може порадити підприємцям, в якому місці краще відкрити свій заклад.
Про це повідомив керівник стартапу GeoDesign.Info Іван Микуляк на конкурсі Pitch Day №1 Українського фонду стартапів 25 січня в Києві.
“Ми за допомогою аналітики прорахували, де краще відкрити супермаркети, а також пішли далі і також розрахували, які будуть доходи в залежності від локацій. З цією інформацією ми ходили до представників великих мереж, і виявилося, що це дійсно цікаво”, – сказав він.
Микуляк додав, що така аналітика допомагає заощадити, а в майбутньому і примножити доходи підприємців.
“Коли ти, наприклад, відкриваєш супермаркет, тобі потрібно зрозуміти: хороше місце чи не дуже хороше. І виявилося, що навіть великі мережі не мають своїх аналітиків, тому що їх дорого утримувати. А такі підказки допоможуть прорахувати фінансову сторону, до того ж, наші послуги доступні й оперативні”, – додав він.
Стартап GeoDesign.Info увійшов до трійки лідерів у рейтингу за результатом конкурсу Pitch Day №1 Українського фонду стартапів. Всього до фіналу конкурсу дійшло 12 стартапів, які борються за грант в розмірі $75 000.
Як повідомлялося, в липні 2019 року уряд представив Український фонд стартапів. 2 грудня фонд почав приймати заявки на отримання грантів. До Українського фонду стартапів надійшло загалом понад 300 заявок на здобуття грантів.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас