Понад 520 тис. грн виплатила СГ "ТАС" за договором "Правильне КАСКО" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 520 тис. грн виплатила СГ "ТАС" за договором "Правильне КАСКО"

Особисті фінанси
26
Чергову велику виплату за договором КАСКО днями здійснила Страхова група «ТАС». Так, страхове відшкодування в розмірі 522126 грн було перераховано власникові вантажного автомобіля Scania R114, який потрапив в аварію на Житомирщині. Водій вантажівки вчасно не помітив сигналу регулювальника, не загальмував в потрібний момент, в результаті чого допустив зіткнення з іншим учасником дорожнього руху.
Внаслідок аварії було суттєво пошкоджено передню частину автомобіля: крило, двері, бампер тощо.
Страхова група «ТАС», де вантажний автомобіль було застраховано за договором «Правильне КАСКО», отримавши повідомлення про інцидент, взялася за вивчення обставин пригоди. Випадок було визнано страховим та прийнято рішення про виплату страхувальникові належного страхового відшкодування в розмірі завданих йому збитків.
Нагадаємо, за статистикою 2019 року, щоденно СГ «ТАС» виплачує за укладеними договорами страхування в середньому понад 2,85 млн грн, з яких близько 2,31 млн грн відшкодувань припадає на договори автострахування: обов’язкову «автоцивілку», КАСКО та «Зелену картку».
Додамо, що за даними профільного видання Insurance TOP, Страхова група «ТАС» наразі є беззаперечним лідером ринку автострахування в Україні. Так, компанія посідає перше місце на ринку обов’язкової та добровільної «автоцивілки» та традиційно входить в ТОП-10 найбільших страховиків на ринку страхування наземного транспорту.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас