Microsoft запустила функцію дзвінків у додатку Your Phone для Windows 10 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft запустила функцію дзвінків у додатку Your Phone для Windows 10

Технології&Авто
443
Microsoft випустила довгоочікуване оновлення фірмового ПЗ Your Phone (Ваш телефон) для всіх користувачів комп’ютерів з операційною системою Windows 10 – тепер користувачі можуть здійснювати і приймати дзвінки з підключеного смартфона прямо на ПК.
У вересні 2019 року ця функціональність стала доступна обраним тестерам, потім в грудні тестування розширилося на всіх учасників програми тестування Windows Insiders, а тепер відбувся фінальний реліз. Оновлення поширюється поетапно у всіх регіонах світу. Якщо воно ще недоступне на вашому комп’ютері, просто почекайте кілька днів.
Важливо зазначити, що додаток Your Phone має бути встановлено як на комп’ютері, так і на пов’язаному з ним смартфоні. Після простого налаштування і синхронізації можна буде використовувати ПК на базі Windows 10, щоб приймати і здійснювати дзвінки зі смартфона. Прямо з комп’ютера можна вибрати будь-яку людину з телефонної книги смартфона і зробити дзвінок або ж прийняти дзвінок без необхідності брати в руки смартфон.
Щоб керувати дзвінками через Your Phone, буде потрібно смартфон з встановленою Android версії 7.0 і вище, комп’ютер на Windows 10 з підтримкою Bluetooth і складанням мінімум 18362.356. Функціональність доступна і на iPhone і вимагає ОС iOS версії 10.0 і вище.
Нагадаємо, додаток Your Phone представили ще на конференції Build 2018 і відтоді його функціональність помітно розширилася. Власне, дзвінки – найсвіжіше нововведення. Також ПЗ дозволяє відповідати на текстові повідомлення, переглядати галерею, «віддзеркалювати» екран смартфона і відстежувати рівень заряду акумулятора смартфона.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас