Мости, які добудують і відремонтують в першу чергу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мости, які добудують і відремонтують в першу чергу

Казна та Політика
1614
Державне агентство автомобільних доріг України (“Укравтодор”) вважає, що в 2020 році пріоритетними для ремонту і будівництва є мостові переходи в Запоріжжі, Миколаєві та Кременчуці.
Про це заявив глава “Укравтодору” Олександр Кубраков на презентації планів роботи держагентства “Дороги UA 2020”.
“У будівництві мостів є три пріоритети. Це запорізькі мости, зараз тендери проходять. Є два інші великі проекти. Це місто Миколаїв. У ньому є існуючий міст (Південнобузький – ред.), який ми, “Укравтодор”, забираємо на баланс з балансу міської адміністрації. і є в Миколаєві проект співпраці з японською агенцією JICA. І я сподіваюся, що в цьому напрямку цьогоріч також буде прорив, тому що, наскільки мені відомо від колег, японська сторона вже підтвердила і надіслала проект кредитної угоди”, – зазначив Кубраков.
“Є місто Кременчук, в якому також складна ситуація з наявним мостовим переходом в місті. Він також не на балансі “Укравтодору”.
Проектується також новий міст поряд з містом, але ми детально вивчаємо додаткові можливості, що можна зробити з наявним мостовим переходом, бо ми розуміємо, що місто не можна просто залишити, просто побудувавши в 30 кілометрах поруч з існуючим мостом, тому що там є міський транспорт і це соціально неможливо зробити”, – додав він.

Довідка Finance.ua

  • Кабінет Міністрів України затвердив перелік об’єктів будівництва, реконструкції та ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення у 2020 році.
  • В першу чергу передбачено ремонт/будівництво на таких ділянках автомобільних доріг: М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка (через м. Вінницю);
  • Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка; будівництво південного обходу м. Дніпра;
  • Н-26 Чугуїв – Мілове (через м. Старобільськ).
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас