Інвесторам, які вкладуть у приватизацію понад 10 мільйонів доларів, нададуть податкові канікули - Зеленський — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвесторам, які вкладуть у приватизацію понад 10 мільйонів доларів, нададуть податкові канікули - Зеленський

Казна та Політика
1097
Президент України Володимир Зеленський заявив, що інвесторам, які приватизують одне з виставлених на продаж держпідприємств, купивши його за понад 10 млн доларів, держава буде надавати податкові канікули на 5 років.
Про це він сказав під час виступу на форумі в Давосі.
“Перші 2 роки всім інвесторам, які підуть в приватизацію на 10 млн доларів плюс, ми даємо податкові канікули: ви не будете платити податок на прибуток протягом 5 років”, – підкреслив президент.
Він також закликав інвесторів вкладати кошти в Україні, поки тут “дешевше, ніж у Європі”.
Крім цього, Зеленський заявив, що з тими інвесторами, які вкладуть в Україні понад 100 млн доларів, держава буде укладати додаткові договори, згідно з якими за кожним таким інвестором закріплять персонального радника.
“Ми зараз підготували нову програму, яка називається Investment nanny. Кожному інвестору, який приведе в Україну понад 100 млн доларів, ми забезпечимо окремий контракт з державою.
Саме держава буде вас захищати. У вас буде менеджер, який розмовляє 5 мовами, і 24/7 цей менеджер буде з вами працювати”, – розповів глава держави.
Він додав, що держава вже готова виставити на продаж 500 компаній.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас