FinAdTech Kyiv 2020: все про фінансову лідогенерацію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

FinAdTech Kyiv 2020: все про фінансову лідогенерацію

Особисті фінанси
79
FinAdTech Kyiv 2020: все про фінансову лідогенерацію
Finadtech – конференція для провідних вебмайстрів і рекламодавців в області фінансової лідогенераціі і Фінтех. Ми з успіхом провели вже 6 заходів в різних країнах Європи: Іспанії, Росії, Естонії, Польщі та Україні. Наші конференції готові представити Вам найсучасніші тенденції ринку, а також розкрити інсайди від провідних експертів лідогенераціі і партнерського маркетингу. Організатор конференцій FinAdTech – найбільша в Росії і СНД фінансова партнерська мережа Leadgid.
Чому варто відвідати FinAdTech Kyiv 2020?
- міжнародна конференція проходить кілька разів на рік у столицях великих європейських ринків на кращих майданчиках: Hyatt, Four Seasons, Hilton, Intercontinental
- збирає провідних представників фінансової сфери: банки, МФО, Фінтех-компанії, великих вебмайстрів та перспективні стартапи.
- провідні світові бренди: Google, Yandex, Facebook, ID Finance, PWC, CreamFinance, Loando, Financer, Multilogin, Nethone і інші.
- формат конференції передбачає насичену програму виступів і круглих столів, нетворкінг біля стендів компаній-експонентів, а також запальне afterparty
- програмний комітет ретельно відбирає доповіді, з огляду на сучасні тенденції ринку фінансів і запити наших учасників, щоб максимально охопити найбільш хвилюючі та актуальні теми
FinAdTech Kyiv 2020: все про фінансову лідогенерацію
 
Finadtech – це безперервні можливості для нетворкінгу. Обговорити важливі робочі питання, укласти угоду, знайти нових партнерів можна на preparty, під час перерв на каву-брейки і обід, біля стендів компаній-експонентів, а також на afterparty.
Конференція Finadtech славиться своїми крутими afterparty all inclusive. Це відмінна можливість для нетворкінгу в комфортній розслаблюючій атмосфері. Ми приділяємо особливу увагу організації вечірок, вибору алкогольних напоїв і закусок. Наші afterparty завжди проходять в самих популярних столичних клубах зі стильним інтер’єром і приємною атмосферою. Комфортні зони для відпочинку, безлімітний бар і, звичайно, найактуальніші сети від модних діджеїв – все це завжди чекає вас на afterparty Finadtech.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас