Флагманський смартфон Samsung Galaxy Z складатиметься втричі (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Флагманський смартфон Samsung Galaxy Z складатиметься втричі (фото)

Технології&Авто
1264
Компанія Samsung 11 лютого презентує смартфон-розкладачку Galaxy Z Flip, в середині року очікується Galaxy Fold 2, ну а до кінця року цілком може з’явиться модель, що складається втричі.
Як пише ixbt.com, Galaxy Z, що складається втричі, помітили в Китаї. Ні назва (Galaxy Z – це серія, як Galaxy S), ні характеристики смартфона не повідомляються, але вже зараз зрозуміло, що в розкладеному вигляді такий апарат буде більший за звичайний Galaxy Fold. А ще у цій моделі буде вдвічі більше петель, ніж у звичайного Galaxy Fold, але і ймовірність виникнення складок на екрані теж вдвічі вища.
Пізніше тематичний ресурс LetsGoDigital поділився якісними зображеннями, що демонструють дизайн Galaxy Z. рендери створені на основі минулих патентів корейської компанії і свіжих витоків.
Флагманський смартфон Samsung Galaxy Z складатиметься втричі (фото)
Модель складається в три рази і в розкладеному стані перетворюється на подобу планшета. Працювати смартфон може в кількох режимах. За даними джерела, Galaxy Z буде дорожчим, ніж торішній Galaxy Fold. Втім, компанія може не поспішати з випуском і тоді пристрій вдасться зробити дешевшим.
Першу демонстрацію можна очікувати на лютневій виставці MWC 2020, проте сподіватися варто в кращому разі тільки на прототип.
Флагманський смартфон Samsung Galaxy Z складатиметься втричі (фото)
Насправді такий концепт – не новинка. Компанія TCL раніше демонструвала аналогічний прототип смартфона, що складається втричі.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас