Суд підтвердив законність будівництва ще одного ЖК — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд підтвердив законність будівництва ще одного ЖК

Фондовий ринок
1191
16 січня 2020 року суд зняв арешт із земельних ділянок, де ведеться будівництво ЖК «Синергія Сіті».
Нагадаємо, що восени 2019 року відбулася презентація нового ЖК «Синергія Сіті» в Київській області в концепції «місто в місті». Через кілька днів після презентації в деяких ЗМІ почала з’являтися недостовірна і маніпулятивна інформація про законність будівництва житлового комплексу та надійність забудовника. З огляду на безпідставність подібних звинувачень, на офіційному сайті БГ «Синергія» було розміщено спростування, де забудовник оприлюднив дозвільні документи на будівництво і відповів на всі гострі питання.
А вже через кілька тижнів із преси стало відомо, що суддя Ірпінського міського суду наклав арешт на земельні ділянки, де ведеться будівництво ЖК «Синергія Сіті». Арешт зазначених земель заблокував будівництво житлового комплексу «Синергія Сіті» і розпочате будівництво школи Синергія.
Представниками забудовника відразу було подано апеляцію про зняття арешту.
Після низки судових засідань, 16 січня 2020 року Печерський районний суд Києва, всебічно розглянувши питання про доцільність і правомірність накладення арешту на ділянки, де ведеться будівництво ЖК «Синергія Сіті», з огляду на аргументи представників БГ «Синергія» щодо цільового призначення земельних ділянок, прийняв рішення зняти арешт з земельних ділянок, чим визнав законність будівництва житлового комплексу «Синергія Сіті».
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас