LG запатентувала смартфон з гнучким дисплеєм-обкладинкою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LG запатентувала смартфон з гнучким дисплеєм-обкладинкою

Технології&Авто
311
Незважаючи на появу в продажу низки смартфонів з дисплеями, що згинаються, південнокорейська LG не поспішає з презентацією власного рішення в даному сегменті гаджетів. Але незабаром реліз такої новинки може відбутися: в мережі засвітилася патентна документація з описом оригінального пристрою з гнучким екраном, який виконує роль своєрідної обкладинки для самого апарата.
LG запатентувала смартфон з гнучким дисплеєм-обкладинкою
Згідно з документом, гнучкий дисплей, що одночасно виконує роль чохла і розширює робочу сенсорну область, загинатиметься на правий бік корпусу і повністю покриватиме тильну панель гаджета. При бажанні власник зможе розгорнути гнучкий дисплей, перетворивши смартфон на планшет.
Цікаво, що на схематичних зображеннях LG не дотримується сучасних дизайнерських тенденцій – над дисплеєм розташована широка рамка, на якій розміщений модуль камери зі спалахом. До речі, камера тут виконує і роль фронтальної за рахунок того, що дисплей у гаджета може бути з будь-якого боку.
LG запатентувала смартфон з гнучким дисплеєм-обкладинкою
З особливостей концептуального пристрою варто відзначити наявність порту USB Type-C, стандартного 3,5-міліметрового аудіопорту і відсутність бічних кнопок регулювання гучності. Сканер відбитків пальців, мабуть, виробник інтегрує під екран.
Чи планує LG дійсно випустити подібний гаджет з гнучким поворотним дисплеєм-обкладинкою, чи він так і залишиться «пристроєм на папері», поки невідомо.
За матеріалами:
4pda
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас