Dinero підсумовує результати року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Dinero підсумовує результати року

Особисті фінанси
25
Упродовж 2019-го фінансова компанія DINERO збільшила клієнтську базу на 147%, а об’єми виданих позик — на 325% (у порівнянні з 2018 р.).
Очевидна прогресивна тенденція розвитку компанії і у порівнянні першого й другого півріччя 2019 року. Так, за друге півріччя об’єм виданих ФК DINERO коштів збільшився на 13%. Водночас, послугами DINERO скористалися тисячі нових клієнтів. Загалом, їх приріст у період з липня по грудень 2019 року склав 36%.
Не даремно, два роки поспіль DINERO – стабільно серед лідерів онлайн-кредитування. Упродовж минулого року компанія неодноразово дивувала клієнтів і конкурентів безпрецедентними акціями. Так, у 2019-му DINERO видавала безкоштовні позики для нових клієнтів на 45 днів, влаштовувала масштабні розіграші путівок, техніки та грошових призів. Наприклад, у травні 2019-го, DINERO приголомшила всіх: розіграла 1 мільйон гривень серед всіх клієнтів компанії, зробивши звичайного киянина мільйонером!
Клієнти компанії отримують гроші на картку онлайн за мінімальний проміжок часу, заповнивши просту форму та ще й не переплачують ні копійки за користування коштами!
Клієнтоорієнтованість компанії дозволила залучити у 2019 році на 147% клієнтів більше, ніж у попередньому, а об’єм виданих позик, у свою чергу, зріс більше, ніж у 4 рази.
«Ринок МФО є досить насиченим, і щоб бути серед лідерів ринку ми багато працюємо. Наші досягнення у 2019-му році — це результат продуктивної праці всієї команди задля задоволення потреб наших клієнтів, інтеграції європейського досвіду у наші українські реалії, —коментує підсумки року генеральний директор ФК DINERO Ілля Веселий. —У своїй роботі DINERO дотримується стандартів прозорості й відкритості, для того, щоб побудувати чесні відносини зі споживачами. Вибір на користь DINERO демонструє високий рівень клієнтської довіри до нас. Від імені DINERO хочу подякувати всім, хто обирає нашу компанію і будує з нами довготривалу співпрацю».
До речі, нові клієнти DINERO мають можливість взяти швидкі гроші на умовах акції «0% на 45 днів», яку продовжили у 2020 році, щоб усі бажаючі встигли покращити своє «фінансове здоров’я» після свят.
Спробувати послугу та відчути всі переваги продукту DINERO можна на сайті https://www.dinero.ua/. Оформлюйте заявку за 5 хвилин та отримуйте гроші онлайн без відмов на свою банківську карту.
За матеріалами: Dinero.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас