Понад 1,3 млн грн виплатила СГ "ТАС" за пошкоджену вантажівку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 1,3 млн грн виплатила СГ "ТАС" за пошкоджену вантажівку

Особисті фінанси
68
Аварія, в якій було пошкоджено застрахований Страховою групою «ТАС» вантажний автомобіль MAN, сталася на околиці Харкова.
Водій вантажівки не врахував складні погодні умови, на слизькій дорозі не впорався з керуванням та на повороті не встиг вчасно загальмувати, допустивши зіткнення з іншим вантажним транспортним засобом, що рухався перед ним. В результаті ДТП було серйозно пошкоджено водійську кабіну MAN: деформовано обидва крила, передній бампер, капот, розбито лобове скло, дзеркало заднього виду та обидві блок-фари.
Страхова група «ТАС», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та виплатила власникові вантажівки належне страхове відшкодування в розмірі 1310066 грн.
Вантажний автомобіль було застраховано СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО». Нагадаємо, «Правильне КАСКО» – один з найпопулярніших в лінійці СГ «ТАС» договорів страхування наземного транспорту, в якому вдало поєднані переваги класичного КАСКО та цікаві й вигідні для автовласників опції. Головними особливостями продукту є покриття максимального переліку страхових ризиків, розширені можливості в частині виплат без надання довідок компетентних органів, оптимальні строки страхових відшкодувань: до 15 робочих днів за всіма випадками, окрім викрадення чи знищення авто, в разі яких виплата здійснюється впродовж 25 днів.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас