В Індії запровадили обов'язкову реєстрацію дронів масою понад 250 грамів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Індії запровадили обов'язкову реєстрацію дронів масою понад 250 грамів

Світ
411
Міністерство цивільної авіації Індії опублікувало нові правила польотів дронів. Згідно з оновленою регуляторною політикою, всі власники безпілотних літальних апаратів масою понад 250 грамів повинні самі пройти реєстрацію, а також зареєструвати свої дрони. Зробити це можна онлайн на платформі Digital Sky.
Онлайн-реєстрація цивільних операторів БПЛА і самих апаратів діє в Індії з 2018 року, проте досі вона була добровільною. Весь процес проходить в два етапи. На першому – повинен зареєструватися сам власник дрона, вказавши дані про себе. На другому – реєструється дрон. Після завершення процедури видаються два унікальні ідентифікаційні номери: для оператора і для дрона.
З 13 січня 2020 року реєстрація операторів і дронів в Індії стала обов’язковою. Всі власники безпілотників масою понад 250 грамів, які ще не пройшли процедуру реєстрації, повинні отримати ідентифікаційні номери до 31 січня 2020 року.
Після цього терміну всі незареєстровані власники таких дронів будуть вважатися порушниками; при виявленні їм загрожуватиме до двох років в’язниці і до $14 тис. штрафу.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас