На який термін відкладається запуск метро на Виноградар — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На який термін відкладається запуск метро на Виноградар

Казна та Політика
813
Терміни завершення будівельних робіт з продовження Сирецько-Печерської гілки столичного метрополітену відкладаються на рік, повідомив Олег Токарев – голова наглядової ради ПАТ “Київметробуд”, що виступає генпідрядником проекту.
“Зірвано терміни на рік. На рік переноситься пуск”, – сказав він.
“Я думаю, що не буде (завершено будівництво згідно із запланованими термінами – ІФ). На сьогоднішній день відставання не менше ніж на 7-8 місяців”, – повідомив головний інженер будівництва метро на Виноградар Євген Шатайкін.
За його словами, зараз роботи ведуться не в повному обсязі. “Відтоді як Олександра Метелицю фактично відсунули від вирішення проблем, почалися систематичні невиконання графіка. Ми були відведені від процесу закупівлі техніки. Техніка, яка закуплена, на сьогоднішній день не працює в повному обсязі з тими швидкостями, які були нами закладені. Ми катастрофічно відстаємо від графіка”, – додав Шатайкін.
Крім того, керуючий партнер юридичної фірми “Ільяшев і партнери” Михайло Ільяшев зазначив, що робиться все можливе для відновлення запису про нового гендиректора “Київметробуду” в держреєстрі.
Він також прокоментував заяву Міністерства юстиції про поновлення на посаді директора ПАТ “Київметробуд” і внесення відповідних коригувань до держреєстру.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас