Qatar Airways анонсувала вісім нових маршрутів у 2020 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Qatar Airways анонсувала вісім нових маршрутів у 2020 році

Особисті фінанси
1231
Qatar Airways повідомила про запуск у 2020 році восьми нових маршрутів з Дохи на додаток до раніше анонсованих рейсів в Осаку, Дубровник і Санторіні.
Про це повідомляється на сайті авіаперевізника.
Рейси в Себу, Аккру, Луанду і Сіемреап в Досі стикуються з щоденними рейсами Qatar Airways до Києва. Таким чином, українські мандрівники отримають додатковий спосіб для поїздок в цы міста з однією пересадкою.
З 30 березня Qatar Airways полетить в Нур-Султан, з 1 квітня — в Алмати. Маршрути будуть обслуговуватися спочатку два рази на тиждень зі збільшенням частоти на лінії в Алмати до чотирьох на тиждень з 25 травня.
З 8 квітня авіакомпанія почне літати на філіппінський Острів Себу три рази на тиждень, з 15 квітня запустить щоденні польоти в столицю Гани Аккру.
20 травня маршрутна мережа Qatar Airways поповниться Трабзоном (три рази на тиждень), 23 червня — Ліоном (п’ять разів на тиждень), 14 жовтня столицею Анголи Луандою (чотири рази на тиждень) і 16 листопада містом Сіемреап в Камбоджі (п’ять разів на тиждень).
До речі, непогано заощадити в подорожах допомагають кредитні картки. Ми саме відібрали кілька вигідних кредитних карток для тих, хто не уявляє свого життя без доріг.

Найкращі кредитні картки для мандрівників

За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас