Стало відомо, скільки українці витрачають на страхування своїх автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, скільки українці витрачають на страхування своїх автомобілів

Світ
956
Страхування авто в Україні сьогодні на передовій позиції серед усіх інших видів страхування: за відповідними полісами відбувається найбільше фінансових надходжень і відрахувань.
Як повідомляє 112.ua, лише протягом 9 місяців минулого року за цю послугу українці віддали 10,2 млрд грн, а страхові компанії виплатили своїм клієнтам 46,6% від цієї суми – майже 4,8 млрд грн. При цьому, незважаючи на обов’язок для автолюбителів мати поліс ОСАЦВ, грошовий фонд з цього виду страхування поступається добровільному КАСКО. Цей вид страхування і коштує набагато дорожче, і постійно зростає через збільшення кількості ДТП і викрадень автівок.
Звіти Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, останніми роками свідчать про збільшення попиту на послуги з автострахування. Причому кількість укладених договорів зі страховими компаніями стосується не тільки поліса ОСАЦВ, який обов’язково потрібен водіям, щоб законно сидіти за кермом, а й добровільного страхування КАСКО.
За матеріалами:
MMR
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас